Natuursteen gevelbekleding

Gevels zijn het gezicht van elk gebouw. Natuursteen gevels zijn onmisbaar in het hedendaagse bouwlandschap. Het bekleden van gevels met natuursteen geeft elk gebouw een unieke identiteit. Architecten hanteren graag materialen van natuursteen vanwege haar natuurlijke, warme en hoogwaardige uitstraling. Architile is het antwoord op de designtrend om gevels te bekleden met natuursteen. Met de keramische shingles van architile creëert u een unieke uitstraling.

Keramische shingles

Een architect heeft met de Vidar Ceramic Shingle alle vrijheid om een gebouw een eigen gezicht te geven. Keramische shingles lenen zich namelijk uitstekend om te combineren met andere materialen als staal, aluminium, hout en glas. De keramische shingles van Architile worden geproduceerd in 7 prachtige kleuren met een grote diversiteit en textuur. De eigenschappen van keramische shingles staan bekend om haar duurzaamheid, namelijk de stenen zijn vorstbesteding, niet brandbaar, gemakkelijk te onderhouden en UV bestendig. De belasting op een gebouw is laag door het lage gewicht van de Vidar Ceramic Shingle. De shingles zijn eenvoudig aan te brengen met de speciale ophanghaken en het unieke ophangsysteem.

Architile is exclusief leverancier van de Vidar Ceramic Shingle. Deze shingles van Architile zijn ideaal te gebruiken voor zowel nieuwbouw projecten als voor de renovatie van bestaande gebouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.