Keramische gevelbekleding

Gevelbekleding van Architile is een compleet nieuw concept in Nederland. De keramische shingles functioneren als gevelbekleding en geven elk gebouw een natuurlijke en elegante look. De keramische shingles kunnen met een lichtgewicht ophangsysteem bevestigd worden aan de oppervlakte van de gevel. De shingles van Architile zijn ideaal voor zowel nieuwbouw projecten als voor renovatie van bestaande gebouwen. Architile is exclusief leverancier van de Vidar Ceramic Shingle.

Toepassing van Keramische gevelbekleding

Architile heeft een stijlvolle tegelcollectie waar u kunt kiezen uit verschillende kleurstellingen. Elke shingle heeft een eigen kleur en een eigen structuur, wat u de vrijheid geeft om fascinerende gevels te ontwerpen. Elk gebouw, een exclusief gezicht.

Keramische gevelbekleding staat bekend om haar duurzame toepassing. Een gevel voorzien van keramische gevelbekleding zorgt ervoor dat een gevel voor lange tijd voorzien is van een prachtige aankleding. Met ons uniek ophangsysteem zijn de shingles zeer eenvoudig te monteren. Onzichtbaar voor het oog, maar extreem hoogwaardig. Zo gaat alle aandacht uit naar de unieke en kenmerkende uitstraling van de vidar ceramic shingle.

De producten van Architile staan voor oogverblindende elegantie